Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv pentru viol asupra unui copil, fiind acuzat că, timp de aproape un an şi jumătate, a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 13 ani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu fac cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 40 ani, acuzat de viol asupra unui minor.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada mai 2023 – octombrie 2024, în repetate rânduri, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani (12 ani la momentul săvârşirii primelor acte). La data de 27.10.2024 inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă”, informează Ministerul Public.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.