Tribunalul Bucureşti a stabilit pentru joi, 12 septembrie, data la care va judeca contestaţia înaintată de Alfred Bulai la decizia Judecătoriei Sectorului 1 privind arestarea sa preventivă în dosarul în care este acuzat de folosirea funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Tribunalul Bucureşti a înregistrat, marţi, dosarul în care Alfred Bulai are calitatea de contestator inculpat şi a stabilit pentru joi judecarea contestaţiei înaintate de acesta la măsura arestării preventive. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Bulai a fost arestat preventiv pentru faptele de agresiune sexuală pentru care a fost inculpat, infracţiuni în cazul cărora legea prevede pedeapsa închisorii de 5 ani sau mai mare. Infracţiunea de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual nu îndeplineşte această condiţie. 
 
Judecătoria Sectorului 1 a emis mandatul de arestare pe numele fostului profesor de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative n 5 septembrie, în aceeaşi zi fostul cadru didactic universitar înaintând şi contestaţia la decizia de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.