Anchetatorii din dosarul accidentului din parcarea de lângă Parcul Pantelimon din Bucureşti au chemat, joi, la audieri un martor, prieten al adolescentului care a provocat accidentul în care un copil a murit, iar sora acestuia a rămas fără un picior. Martorul a fost chemat pentru a fi întrebat dacă anterior tânărul de 16 ani mai condusese autoturisme. De asemenea, proprietarul unei maşini distruse a fost invitat la Poliţie, pentru a fi întrebat dacă depune plângere pentru daunele produse în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Parchetul continuă actele procedurale în dosarul care vizează accidentul rutier produs în parcarea de lângă Parcul Pantelimon din Bucureşti, unde un copil a murit, iar sora acestuia a rămas infirmă, după ce au fost loviţi de un autoturism condus de un adolescent fără permis, care se afla într-un apel video şi inhala gaz ilariant.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Joi, la Serviciul Omoruri a fost chemat un martor, prieten al adolescentului care a provocat accidentul, anchetatorii dorind să afle de la acesta dacă are informaţii conform cărora tânărul care a provocat accidentul a mai condus autoturisme înainte de tragedia de lângă parc.
 
Tânărul martor a ieşit de la audieri, după aproximativ o oră, refuzând să dea declaraţii în faţa jurnaliştilor.
 
Tot joi, la Serviciul Rutier a fost chemat proprietarul unuia dintre autoturismele distruse, pentru a fi întrebat dacă depune plângere în urma evenimentului rutier provocat de adolescent.
 
În cursul zilei de miercuri, părinţilor victimelor accidentului li s-au adus la cunoştinţă drepturile pe care le au în cadrul procesului care va urma. 
 
Accidentul a avut loc în 28 iulie, în jurul orei 19.30, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon.
 
Un autoturism a lovit doi copii – un băiat de 9 ani şi o fetiţă de 7 ani, fraţi, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Băiatul a murit pe loc, fata fiind transportată la spital.
 
Şoferul a fost prins după câteva ore, fiind un adolescent de 16 ani, fără permis de conducere. Ulterior, a fost identificat şi un tânăr de 19 ani, cu permis de conducere, dar care, au stabilit procurorii, era doar pasager în autoturism.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.