Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă, sâmbătă, că doi fraţi, condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane, de minori şi proxenetism, au fost aduşi în ţară din Olanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu anunţă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că au fost aduşi în ţară, din Olanda, doi fraţi care au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

”Ştiţi ce face un proxenet? Te obligă să practici prostituţia şi câştigă banide pe urma ta. Pe scurt, sunt nişte ticăloşi!”, afirmă ministrul Justiţiei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Alina Gorghiu precizează că cei doi sunt Cociaş Petre Ioan, condamnat la 9 ani şi 4 luni de închisoare, şi Cociaş Viorel Marian, condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare.

Cei doi făceau parte dintr-o grupare care a obligat tinere să se prostitueze în Germania şi Austria, între victime fiind şi minore.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.