Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă, luni, în toaleta unui mall din municipiul Constanţa, după ce şi-a provocat răni la gât. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 13.07, că o persoană se află în toaleta unui complex comercial, din municipiul Constanţa şi are o rană la gât.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 53 de ani, care şi-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înţepător, pe fondul unor probleme personale. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat poliţiştii.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.