Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, transmite în mesajul către popot că oficialii guvernamentali au primit sarcini clare pentru eliminarea treptată a deficitului de energie electrice. El anunţă că lucrează la configurarea apărării aeriene, astfel încât Harkov şi celelalte regiuni să fie mai bine protejate de atacurile ruseşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, lucrăm în două regiuni, în comunităţi. La început, în regiunea noastră Kharkiv, iar acum suntem în regiunea Poltava. Am început această zi cu luptătorii noştri din Forţele pentru Operaţii Speciale, astăzi este sărbătoarea lor profesională. Şi acesta este unul dintre cele mai puternice elemente ale forţelor noastre de apărare, foarte eficient”, spune preşedintele Ucrainei.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Zelenski precizează că numai după război va fi posibil să povestim despre tot ceea ce au reuşit să facă Forţele ucrainene pentru operaţiuni speciale. Acestea operează atât pe front, cât şi în teritoriul ocupat.
 
”Acestea au fost angajate activ din 2014 şi după 24 februarie în multe domenii. De la lupta pentru aeroportul din Doneţk la luptele pentru Hostomel, precum şi pentru regiunile Kherson, Harkov şi Doneţk. Suntem mândri de Forţele pentru Operaţii Speciale! Astăzi am fost cu echipa în oraşul Derhachi din regiunea Kharkiv - şi ceea ce este important este că acesta este unul dintre exemplele bune ale modului în care am început să restabilim viaţa normală. Sunt recunoscător tuturor celor implicaţi în reconstrucţia caselor, sprijinirea oamenilor, salvarea locurilor de muncă şi a întreprinderilor noastre ucrainene din regiunea Harkov şi din toate regiunile noastre”, spune Volodimir Zeleski.
 
Preşedintele Ucrainei anunţă că a organizat o reuniune la Harkov pentru a discuta, în primul rând, chestiuni legate de securitate şi energie.
 
”Energia este întotdeauna una dintre cele mai importante priorităţi. Înţelegem cum deficitul de energie electrică va fi eliminat treptat, pas cu pas. Oficialii guvernamentali au primit sarcini clare, iar responsabilitatea lor este personală. La pregătirea pentru iarnă lucrăm acum, în timpul verii. De asemenea, lucrăm la configurarea apărării noastre aeriene, astfel încât Harkov şi celelalte regiuni ale noastre să fie mai bine protejate de atacurile ruseşti”, mai afirmă Zelenski. 
 
El menţionează că comandantul-şef şi comandanţii relevanţi trebuie să prezinte o structură actualizată a sistemelor de apărare aeriană şi noi cereri pentru parteneri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.