Vicepreşedintele ales de Donald Trump, senatorul de Ohio JD Vance, a declarat că nu se ascunde de criticile sale anterioare dure la adresa fostului preşedinte - pe care l-a numit cândva un "dezastru moral", "reprobabil" şi posibil "Hitler al Americii" - susţinând că scepticismul său iniţial l-ar putea ajuta să "facă un caz bun" pentru scepticii lui Trump în 2024, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu mă ascund de asta. Am fost cu siguranţă sceptic faţă de Donald Trump în 2016. Dar preşedintele Trump a fost un mare preşedinte şi mi-a schimbat părerea", a spus Vance. "El a livrat acea pace şi prosperitate".
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Vance a spus în 2016 şi 2017 că Trump a fost "heroină culturală" şi "doar un alt opioid" pentru America Centrală. 
 
"Am crezut în minciunile şi denaturările mass-media. Am crezut în această idee că el va fi cumva atât de diferit, o ameninţare teribilă la adresa democraţiei. A fost o glumă", a spus Vance.
 
Vance a susţinut că scepticismul său anterior ar putea fi un avantaj. 
 
"Am spus unele lucruri rele despre Donald Trump acum 10 ani", a spus el. "Pot prezenta un argument bun poporului american, oamenilor care ar fi putut fi sceptici cu privire la preşedinte în 2016, care ar putea fi sceptici acum, că am văzut rezultatele".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.