Catherine, prinţesa de Wales, anunţă într-un lung mesaj publicat luni pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, scrie luni Kate Middleton în acest meaj publicat pe reţele de socializare.

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi că urma o chimioterapie preventivă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Prinţesa şi-a făcut apoi câteva rare apariţii în public, în iunie la Trooping the Colour, iar apoi la turneul de tenis de la Wimbledon, în iulie, unde a fost aplaudată îndelung.

Kate şi William au reluat controlul comunicării lor, după unele greşeli la începutul bolii prinţesei.

Ei prezintă acest mesaj - scris şi însoţit de un mesaj video vorbit de către Kate - povestea modului în care au înfruntat boala, împreună cu copiiii lor.

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, spune prinţesa în acest mesaj public.

La începutul bolii, spitalizarea, iar apoi lunga absenţă şi mai ales tăcerea încăpăţânată a Palatului Kensington şi fotografii manipulate pentru a liniştri publicul au alimentat tot felul de teorii mai mult sau mai puţin nebuneşti despre starea sănătăţii sale.

În clipul postat împrenă cu mesajul lui Kate, ea apare împreună cu William şi cu cei trei copii ai lor plimbându-se în pădure. Kate îşi pune capul de umărul lui William în această pădure.

”Obiectiul meu este de-acum să fac tot ceea pot pentru a nu suferi de cancer. Deşi terapia s-a terminat, drumul către vindecare şi restabilirea completă este lung şi trebuie să continui să iau fiecare zi aşa cum vine”, anunţă prinţesa în mesaj.

”Mă bucur însă să-mi reiau activitatea şi să întreprind alte câteva angajamente publice în lunile viitoare, atunci când voi putea” până la sfârşitul anului, anunţă ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.