Autorităţile palestiniene anunţă că opt persoane au fost ucise marţi în două raiduri israeliene în Cisiordania ocupată, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Patru persoane au fost ucise în oraşul Tubas, iar alte patru la Jenin, în Cisiordania ocupată, anunţă Ministerul palestinian al Sănătăţii şi Semiluna Roşie palestiniană.

Un prim bilanţ anunţa şase morţi.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Armata israeliană anunţă, la rândul său, că a atacat în două raiduri ”escadroane teroriste armate într-o operaţiune a forţelor de securitate” în regiunea Jenin, fără să facă alte precizări.

Semiluna Roşie a anunţat într-un comunicat ”patru martiri şi trei răniţi, unul în stare critică, în urma unui bombardament al ocupantului a două vehicule în cartierul din estul Jeninului”.

Cisiordania, un teritoriu palestinian ocupat de israel din 1967, înregistrează de doi ani o creştere puternică a violenţelor, exacerbată de Războiul din Fâşia Gaza, declanşat la 7 octombrie de un atac fără precedent al mişcării islamiste palestiniene Hamas în sudul Israelului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.