Trei bărbaţi, între care unul din România, au fost răniţi, vineri, într-o explozie care a avut loc în timp ce lucrau într-un şanţ pe un şantier din Ibiza, relatează Periodico de Ibiza y Formentera

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Departamentului de Sănătate din Ibiza y Formentera (ASEF), deflagraţia s-a produs în jurul orei locale 11.00 în şanţul în care lucrau cei trei bărbaţi, care s-au prezentat singuri la spitalul Can Misses pe cu arsuri de diferite grade.

Doi dintre ei au fost internaţi la secţia de traumatologie şi se află în stare stabilă, cu arsuri de gradul I la nivelul capului, feţei şi gâtului. Unul dintre ei este din România şi are 51 de ani, iar celălalt este portughez şi are 45 de ani, potrivit ASEF.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cel de-al treilea bărbat, în vârstă de 52 de ani şi de naţionalitate algeriană, este cel care se află în stare mai gravă, fiind internat iniţial la secţia de terapie intensivă de la Can Misses, dar după ce a fost stabilizat a fost transferat la unitatea de arşi de la spitalul La Fe din Valencia, cu arsuri de gradul doi pe 45% din suprafaţa corpului, în principal pe faţă, cap şi gât.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.