Poliţia a evacuat două familii cu un număr total de şase copii din Hirnyk, regiunea Doneţk. În timpul evacuării, o dronă inamică a zburat deasupra maşinilor, scrie Ukrinform.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Ukrinform, incidentul a fost relatat pe Telegram de Poliţia din regiunea Doneţk, fiind publicată şi o firmare cu operaţiunea de salvare.

”La Hirnyk, Poliţia a evacuat copiii sub privirile dronelor inamice. Echipajul de Poliţie a evacuat două familii de pe linia frontului: pe Violetta, în vârstă de patru ani, şi pe mama ei şi o familie mare, cu cinci copii: patru fete şi un băiat de doi ani”, se arată în declaraţie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În acest timp, o dronă inamică a zburat deasupra vehiculelor de evacuare, ameninţând să lovească în orice secundă. Poliţia a băgat persoanele într-o maşină blindată şi a plecat. Familia şi-a luat şi câinii de companie.

Acum, copiii şi părinţii lor se află într-un loc sigur, au dat asigurări poliţiştii.

Regiunea Doneţk are cea mai lungă linie a frontului, de aproape 300 de kilometri. În zona Pokrovsk au loc cele mai intense lupte acum.

Evacuările obligatorii continuă în regiune şi, în unele districte, a fost anunţată evacuarea forţată a copiilor cu părinţii lor sau alţi reprezentanţi legali ai acestora.

În regiunea Doneţk se mai află circa 376.000 de civili.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.