Preşedintele american, Donald Trump, susţine că "piaţa financiară s-ar prăbuşi” iar "toată lumea ar fi foarte săracă” dacă democraţii ar prelua controlul Camerei Reprezentanţilor după alegerile de la mijlocul mandatului din noiembrie şi l-ar destitui din funcţie, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu cum poţi destitui din funcţie pe cineva care a făcut o treabă excelentă. Vă pot spune că dacă voi fi destituit vreodată, cred că piaţa financiară s-ar prăbuşi. Cred că toată lumea ar fi foarte săracă pentru că fără această gândire, veţi vedea cifre pe care nu le veţi putea crede”, a declarat Trump într-un interviu pentru Fox News.

Discuţiile despre destituirea din funcţie a lui Trump în cazul în care democraţii vor câştiga alegerile din noiembrie au căpătat avânt după ce fostul avocat al preşedintelui, Michael Cohen, a recunoscut că a plătit 130.000 şi 150.000 de dolari către două femei care au afirmat că au avut o relaţie cu Donald Trump - în schmbul tăcerii lor - şi că a făcut acest lucru ”la cererea candidatului”, cu obiectivul de a evita dezvăluiri ”care ar fi adus prejudicii candidatului”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Trump a precizat pentru Fox News că Michael Cohen a pledat vinovat pentru a obţine o înţelegere mai bună de la procurori pentru acuzaţii care n-ar avea legătură cu preşedintele american. Trump argumentează că ce a recunoscut Cohen nu sunt de fapt infracţiuni pentru că plăţile către cele două femei nu au provenit din fonduri de campanie.

"Pentru a fi corecţi faţă de Cohen, majoritatea oamenilor ar fi făcut acest lucru. Şi am văzut acest lucru de multe ori. Am avut mulţi prieteni implicaţi în astfel de lucruri”, a precizat Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.