Republicanul Donald Trump a declarat vineri că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere pe 4 septembrie cu vicepreşedintele şi candidata la nominalizarea democrată pentru alegerile prezidenţiale din SUA, Kamala Harris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Am convenit cu Fox News o dezbatere cu Kamala Harris miercuri, 4 septembrie", a scris Trump pe platforma sa Truth Social. Nu este clar dacă Harris a fost de acord cu dezbaterea.

Fox News făcuse o propunere campaniilor prezidenţiale ale lui Donald Trump şi Kamalei Harris pentru 17 septembrie. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În scrisorile adresate echipelor de campanie ale lui Harris şi Trump, Jay Wallace, preşedintele şi editorul executiv al Fox News Media, a propus o dezbatere moderată de Bret Baier şi Martha MacCallum, doi veterani care conduc de obicei emisiunile despre alegeri la postul TV. Evenimentul ar urma să aibă loc în Pennsylvania.

ABC News a încheiat un acord între echipa de campanie a lui Trump şi cea a preşedintelui Joe Biden pentru televizarea unei dezbateri programate să aibă loc la 10 septembrie.

CNN a televizat o dezbatere în iunie care s-a dovedit a fi, în cele din urmă, căderea lui Biden.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.