Donald Trump a refuzat sâmbătă o nouă dezbatere cu vicepreşedintele Kamala Harris înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, la câteva ore după ce echipa de campanie a candidatei democrate a declarat că aceasta a acceptat o confruntare cu rivalul său republican în data de 23 octombrie, la CNN, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

" Vicepreşedinta Harris este pregătită pentru o nouă ocazie de a împărţi scena cu Donald Trump şi a acceptat invitaţia CNN la o dezbatere în 23 octombrie. Donald Trump nu ar trebui să aibă nicio problemă în a accepta această dezbatere", a declarat Jen O'Malley Dillon, şefa campaniei lui Harris.

Trump şi-a menţinut însă poziţia anterioară, potrivit căreia nu va mai avea loc o altă dezbatere înainte ca alegătorii să se prezinte la urne la alegerile din 5 noiembrie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Problema cu o altă dezbatere este că e pur şi simplu prea târziu. Votul a început deja”, le-a spus fostul preşedinte al SUA susţinătorilor la un miting în Wilmington, Carolina de Nord.

Harris şi Trump au avut prima dezbatere la 10 septembrie, competiţie pe care sondajele au arătat că ea a câştigat-o.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.