Trei persoane au murit, două au fost date dispărute, iar alte 23 au fost rănite duminică, la Manila, într-un incendiu la un hotel-cazinou de lux, potrivit autorităţilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La nouă ore de la izbucnirea sinistrului, un fum gros şi negru continua să învăluiască hotelul-cazinou Waterfront Manila Pavilion.

Sute de persoane au fost evacuate, unele cu elicopterul de pe acoperişul acestui zgârie-nori.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Potrivit pompierilor, incendiul, a cărui cauză este necunoscută, pare că a început în cazinoul de la etajul al 21-lea.

Trei persoane au murit, aparent sufocate, iar o a patra, iniţial dată ca moartă de către salvatori, a fost reanimată la spital.

”Fumul este foarte gros, iar vântul suflă puternic. Aceştia sunt principalii noştri doi inamici, fumul şi vântul, iar pompierii noştri se confruntă cu momente dificile”, a declarat pentru presă şeful serviciilor de salvare din Manila, Johnny Yu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.