Cel puţin şapte persoane au murit după prăbuşirea unui ponton în insula Sapelo, din statul american Georgia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Paza de coastă americană căuta încă persoane dispărute sâmbătă seara, când cel puţin 20 de persoane au căzut în apele Oceanului Atlantic.

Incidentul, în care mai multe persoane au fost de asemenea rănite, a avut loc în timpul unei adunări a membrilor comunităţii Gullah-Geechee de pe insula Sapelo, au declarat autorităţile.

O pasarelă aglomerată s-a prăbuşit sâmbătă seara, în timp ce oamenii aşteptau feribotul, a declarat Tyler Jones, un purtător de cuvânt al Departamentului de Resurse Naturale din Georgia, care operează feriboturile.

Cauza incidentului nu este deocamdată cunoscută.

Insula Sapelo, situată la aproximativ 97 de kilometri de Savannah, poate fi accesată doar cu barca. Feriboturile au nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a ajunge acolo.
 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.