Politicile incorecte ale Chinei privind piaţa de schimb trebuie "recunoscute” şi acest lucru nu mai poate fi amânat, dar multe dintre ele nu pot fi gestionate de Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC), a afirmat ambasadorul american Dennis Shea, într-o întâlnire a OMC, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având în vedere rolul important şi în creştere al Chinei în piaţa de schimb internaţională, felul în care abordarea lor mercantilă privind piaţa de schimb şi investiţiile afectează partenerii Chinei, această recunoaştere nu mai poate fi amânată”, a declarat Shea în cadrul unei întâlniri pe tema politicilor de schimb ale Chinei.

Donald Trump s-a angajat de mai multe luni într-o ofensivă în toate direcţiile, în domeniul comerţului, contra Chinei, pe care o acuză de furt de proprietate intelectuală, dar şi contra europenilor şi canadienilor, care i-au replicat cu măsuri de represalii.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.