Mai multe persoane au murit, luni, într-un atac aerian israelian care a vizat locuri din apropierea oraşului sirian Alep, a anunţat presa de stat siriană, citând o sursă militară. Este al doilea atac raportat asupra ţării în mai puţin de o săptămână, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loviturile "au dus la un număr de morţi şi la unele pagube materiale", a precizat sursa, fără a da detalii.

Israelul a lansat atacuri aeriene la 29 mai asupra regiunii centrale a Siriei, precum şi asupra oraşului de coastă Baniyas, ucigând un copil şi rănind zece civili, potrivit presei de stat siriene.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

De mai mulţi ani, Israelul a efectuat atacuri împotriva a ceea ce a descris ca fiind ţinte legate de Iran în Siria, unde influenţa Teheranului a crescut de când a început să-l sprijine pe preşedintele Bashar al-Assad în războiul civil care a început în 2011.

În aprilie, Iranul a ripostat lansând rachete asupra Israelului după un presupus atac israelian care a distrus o clădire din incinta ambasadei iraniene din Damasc şi a ucis mai mulţi ofiţeri iranieni, inclusiv un general de rang înalt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.