Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, a avut joi un schimb de replici dur cu un reporter CNN, dezvăluind impactul pe care presa îl are asupra vieţii sale private, scrie The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Jim Acosta, corespondentul CNN la Casa Albă, i-a cerut lui Sanders să declare public că presa „nu este duşmanul poporului”, lucru afirmat de Donald Trump.

Sanders a refuzat să facă acest lucru, vorbind în schimb despre nemulţumirile pe care le are faţă de presă şi considerând că presa este de vină pentru tensiunile din SUA.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ea a declarat că este probabil primul secretar de presă din istorie care are nevoie de protecţia serviciilor secrete, din cauza atitudinii negative a presei la adresa sa.

Sanders a afirmat că a fost victima unor atacuri vizând aspectul său fizic, făcând referire la comentariile făcute de actriţa de comedir Michelle Wolf în timpul unei cine a Asociaţiei Corespondenţilor la Casa Albă.

Luna trecută, Sanders a fost rugată de proprietar să părăsească restaurantul Red Hen din Virgina, care a declarat că trebuie să ia atitudine pentru a susţine „onestitatea” şi „compasiunea”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.