Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a declarat joi că Rusia neagă categoric acuzaţiile Mrii Britaniii conform cărora Rusia ar fi responsabilă pentru atacul cibernetic „NotPetya” de anul trecut, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peskov a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă,că acuzaţiile sunt nefondate şi fac parte dintr-o campanie „rusofobă” care se desfăşoară în câteva ţări vestice.

Marea Britanie a acuzat Rusia că anul trecut a atacat cibernetic Regatul Unit. Britanicii cred că Moscova a transmis un virus care a cauzat probleme companiilor din Europa, inclusiv companiei britanice Reckitt Benckiser, scrie Reuters.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Atacul denumit „NotPetya” din iunie 2017 a început în Ucraina, unde a avariat calculatoarele din cadrul guvernului şi diverselor companii pentru ca apoi să ajungă în întreaga lume, întrerupând operaţiile din cadrul porturilor, fabricilor şi birourilor.

 
 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.