Ministerul rus al Apărării anunţă joi că a neutralizat 13 drone aeriene ucrainene în regiunea rusă Krasnodar (sud) şi în apropiere de Peninsula Crimeea anexată, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cinci drone aeriene ucrainene au fost doborâte de sisteme de apărare antiaeriene deasupra regiunii Krasnodar”, anunţă într-un comunicat ministerul.

Alte opt drone aeriene au fost interceptate în noaptea de miercuri spre joi ”deasupra Mării Negre, în apropierea litoralului Crimeei”, potrivit ministerului.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Armata rusă anunţă că a distrus, tot în noaptea de miercuri spre joi, două drone navale ucrainene în Marea Neagră, care ”se îndreptau către Crimeea”.

Opt rachete tactice de tip ATACMS au fost distruse de apărarea antiaeriană rusă deasupra Mării Azov, în apropiere de Crimeea, anunţă ministerul.

Potrivit unor informaţii postate pe reţele de socializare, aceste rachete vizu Podul Kerci.

Ucraina, care se confruntă cu o ofensivă rusă de peste doi ani, răspunde cu regularitate atacând regiuni ruseşti.

Kievul s-a angajat să poarte lupte pe teritoriul rus ca represalii faţă de numeroasele bombardamente ruse pe teriroriul ucrainean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.