Rapperul american Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis, vineri, marcând un moment important înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris. Alături de el se vor afla actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi fostul săritor cu prăjina ucrainean Serghei Bubka, anunţă AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rapperul american Snoop Dogg se va număra printre purtătorii flăcării olimpice, vineri, când aceasta va face ultimele sale ture înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
El va purta flacăra pe străzile din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului cu o mare diversitate etnică, unde se află stadionul olimpic şi centrul acvatic, a declarat, luni, pentru AFP primarul localităţii, Mathieu Hanotin.
 
Printre ceilalţi purtători care se vor afla vineri la Saint-Denis se numără actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi ucraineanul Serghei Bubka, săritor cu prăjina retras din activitate.
 
Flacăra olimpică a străbătut Franţa timp de două luni, iar vineri dimineaţă va fi purtată prin satul sportivilor, care se află între Saint-Denis şi oraşul vecin Saint-Ouen, înainte de a ajunge la stadionul olimpic şi la centrul acvatic, la câţiva kilometri distanţă.
 
Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în Los Angeles, care va găzdui următoarele Jocuri în 2028.
 
Ştafeta torţei nu va fi singura apariţie a rapperului la Jocurile din 2024, întrucât acesta va fi şi comentator pentru postul de televiziune american NBC.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.