Preşedintele rus, Vladimir Putin, a numit sancţiunile SUA contra Rusiei ca fiind contraproductive, dar a afirmat că summit-ul de luna trecută cu Trump a fost unul folositor, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbind în timpul unei conferinţe de presă după discuţii cu omologul său finlandez, Sauli Niinisto, Putin a declarat că speră ca Washingtonul să îşi dea seama că sancţiunile impuse Moscovei sunt nepotrivite.

„În ceea ce priveşte sancţiunile, aceste acţiuni sunt contraproductive şi inutile, mai ales pentru o ţară ca Rusia”, a declarat Putin. „Sper că partenerii noştri americani îşi vor da seama că aceste măsuri nu au niciun viitor şi că vom putea începe să cooperăm într-un mod normal”, a adăugat liderul rus.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Putin a afirmat că summit-ul cu Trump de luna trecută din Helsinki a fost folositor şi a lăudat beneficiile unui dialog direct. El a adăugat că Europa are nevoie de proiectul gazoductului Nord Stream 2, o iniţiativă criticată dur de Trump. De asemenea, Putin consideră că Rusia este cel mai potrivit furnizor de energie pentru Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.