Poliţia britanică a informat marţi că a lansat o investigaţie privind terorismul în cazul înjunghierii a trei persoane la staţia Victoria din Manchester de Anul Nou, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un suspect armat cu un cuţit a atacat trei persoane printre care şi un ofiţer de poliţie luni după-amiaza înainte să fie prins de poliţie. Autorităţile au declarat că victimele au suferit răni serioase şi că se află sub îngrijiri medicale.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ian Hopkins, şeful Poliţiei din Greater Manchester a declarat: „Tratăm acest incident ca pe o investigaţie teroristă care este condusă de ofiţerii anti-terorism cu susţinerea Poliţiei din Greater Manchester”.
 
Suspectul nu a fost identificat încă în mod public, însă Hopkins a afirmat că el locuia cel mai recent în cartierul Cheetham Hill din Manchester.
 
„Gândurile mele sunt cu cei răniţi în posibilul atac terorist din Manchester de noaptea trecută”, a afirmat premierul Theresa May pe Twitter. „Mulţumesc serviciilor de urgenţă pentru răspunsul lor curajos”, a adăugat ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.