Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a răspuns acuzaţiilor preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, susţinând că acesta, fiind un susţinător al Hamas, "ştie totul despre terorism şi masacre”, scrie The Times of Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele turc acuzase anterior Israelul că a provocat un "genocid” în Fâşia Gaza. 

Ca răspuns, Netanyahu a declarat că Erdogan "este unul dintre cei mai mari susţinători ai Hamas şi nu există nicio îndoială că el înţelege bine terorismul şi masacrele": "Îi sugerez să nu ne ţină morală nouă”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ministerul Sănătăţii din Palestina a comunicat că 60 de palestinieni au fost omorâţi şi alţi cel puţin 2.700 au fost răniţi de forţele israeliene în timpul protestelor de luni de la graniţa dintre Fâşia Gaza şi Israel, cu ocazia deschiderii ambasadei americane la Ierusalim.

Israelul a comunicat că Hamas plănuia să se folosească de protestele de la graniţă pentru a pătrunde pe teritoriul ţării şi a coordona atacuri. Autorităţile israeliene au avertizat că vor opri o încălcare a graniţei cu orice cost şi le-au transmis protestatarilor că îşi pun viaţa în pericol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.