Premierul israelian Benjamin Netanyahu a reacţionat, sâmbătă, în social media, după ce reşedinţa sa privată din Caesarea a fost vizată de o dronă. Netanyahu a notat, pe X, că Iranul şi acoliţii săi vor „plăti un preţ greu”, adăugând că Israelul va continua să „elimine teroriştii şi pe cei care îi trimit”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Tentativa de astăzi a Hezbollahului, agent al Iranului, de a ne asasina pe mine şi pe soţia mea a fost o greşeală gravă. Acest lucru nu mă va împiedica pe mine sau statul Israel să continuăm războiul nostru just împotriva duşmanilor noştri pentru a ne asigura viitorul.

Spun Iranului şi apropiaţilor săi din axa răului:

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Oricine încearcă să le facă rău cetăţenilor Israelului va plăti un preţ greu.

Vom continua să eliminăm teroriştii şi pe cei care îi trimit.

Ne vom aduce ostaticii acasă din Gaza.

Şi ne vom aduce în siguranţă la casele lor cetăţenii care locuiesc la frontiera noastră de nord.

Israelul este hotărât să îşi atingă toate obiectivele de război şi să schimbe realitatea de securitate din regiunea noastră pentru generaţiile viitoare.

Împreună vom lupta

şi cu ajutorul lui Dumnezeu -

împreună vom învinge”, este mesajul lui Netanyahu.

Reacţlui Netanyahu vine după ce sâmbătă au apărut informaţii conform cărora reşedinţa sa din nordul Israelului ar fi fost vizată de o dronă. Prim-ministrul şi soţia sa, Sara, nu erau acolo în acel moment.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.