Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Melania Trump povesteşte într-un rar interviu difuzat de Fox News joi cum a trăit tentativele de asasinare a soţului său , Donald Trump, şi cataloghează supravieţuirea acestuia drept un ”miracol”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ea era la New York la 13 iulie, atunci când s-a tras în soţul său în timpul unuia dintre mitingurile acestuia, la Butler, în Pennsylvania.

”Am fugit la televizor şi am dat înapoi. Şi m-am uitat. Aveam doar câteva minute întârziere (...), dar când am văzut asta (...) nimeni nu ştia încă. Pentru că atunci când îl vedem la pământ şi nu se ştie, nu ştim ce s-a întâmplat cu adevărat”, declară ea.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Atacatorul a fost ucis în mulţime, iar Donald Trump a fost rănit uşor la urechea dreaptă.

Melania Trump le-a mulţumir agenţilor Secret Service însărcinaţi cu protecţia lui Donald Trump, catalogându-i ”fantastici”, în pofida criticilor care-i vizează din cauza lacunelor în domeniul securităţii la acest miting în aer liber.

Fosta Primă Doamnă evocă şi a doua tentativă de asasinare a republicanului, pe terenul de golf al acestuia de la West Palm Beach, în Florida, la 15 septembrie.

”Cred că în ambele cazuri au fost cu adevărat miracole. Dacă te gândeşti cu adevărat la asta, 13 iulie a fost un miracol”.

Melania Trump, care stă în mod normal departe de presă, a acordat primul său interviu televizat din ultimii doi ani pentru a-şi promova memoriile, care apar la 8 octombrie, cu mai puţin de o lună înaintea alegerilor prezidenţiale de la 5 noiembrie, care l-ar putea duce pe soţul său la Casa Albă,

Soţiile politicienilor joacă în general un rol important în campaniile electorale, însă Melania Trump a evitat adunările soţului său, alimentând speculaţii cu privire la relaţia lor.

Fostul manechin sloven, în vârstă de 54 de ani, a fost absent de la audierile procesului împotriva lui Donald Trump la New York, în primăvară, la care acesta a fost găsit vinovat de falsificare de documente cu scopul de a ascunde, chiar înaintea victoriei sale în alegerile prezideţiale din 2016, plata unei actriţe de filme porno pentru ca aceasta să treacă sub tăcere o relaţie sexuală pe care ea spune că a avut-o cu el.

În ultimele zile, Melania Trump a renunţat la discreţie şi a publicat o serie de videoclipuri pe reţele de socislizare.

Într-unul dintre aceeste clipuri ea apreciază că presa nu vorbeşte suficient despre tentativele de asasinat ale fostului preşedinte, în vârstă de 78 de ani.

”Am avut multe întrebări. Ce s-a întâmplat? Nu este normal. Şi oare este normal ca toate aceste violenţe să fie îndreptate împotriva soţului meu?”, spune ea.

”Mai ales când îi auzim pe liderii partidului de opoziţie şi presa cu public mare catalogându-l drept o ameninţare la adresa democraţiei, dându-i nume abjecte (...). Trebuie ca asta să înceteze. Ţara trebuie să se unească”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.