Circulaţia trenurilor a fost perturbată în Manchester şi Londra după ce manifestanţii pro-kurzi au protestat şine şi în afara staţiilor, scrie The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Activităţile din staţia Piccadilly din Manchester au fost oprite după ce activiştii au ajuns pe şine în jurul orei 13:00 duminică. Unii protestatari au adus copiii cu ei.

Drept urmare, circulaţia a fost oprită, afectând clienţi din întreaga ţară.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Oamenii au protestat faţă de războiul Turciei împotriva kurzilor din Siria.

Un protest similar a avut loc şi în Londra la staţia King’s Cross. Staţia a fost închisă în urma protestelor. Unele trenuri şi-au schimbat traseul iar staţia s-a redeschis duminică după-amiază.

În legătură cu incidentul din Manchester, administratorul Poliţiei pentru Transportul în Marea Britanie (BTP), Mark Cleland, a spus: „Deşi apreciem şi respectăm dreptul la un protest paşnic, când acest lucru compromite siguranţa publicului şi a protestatarilor, cei implicaţi vor fi investigaţi de BTP”.

„Cei implicaţi în incidentul din această după-amiază vor fi subiectul unei investigaţii intense care va avea în vedere punerea sub acuzare şi arestarea lor”, a adăugat el.

Compania naţională de transport a anunţat că trenurile circulau normal în staţia King’s Cross duminică în jurul orei 19:00, iar Piccadilly din Manchester a fost redeschisă în jurul orei 20:00.


 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.