Un "sabotaj nocturn" a afectat în noaptea de duminică spre luni reţelele de fibră optică ale mai multor operatori francezi, printre care Free şi SFR, în şase departamente din Franţa, potrivit unei surse din poliţie, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Parisul, inima Jocurilor Olimpice (26 iulie - 11 august), nu a fost afectat, a precizat aceeaşi sursă, adăugând că departamentele vizate au fost Bouches-du-Rhône, Aude, Oise, Hérault, Meuse şi Drôme.

Aceste acţiuni au loc la câteva zile după sabotarea mai multor linii de tren de mare viteză, care a provocat haos în gări vineri dimineaţa, cu câteva ore înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
CITEȘTE ȘI Un militant radical de stânga, arestat duminică în timp ce aparent era pregătit să comită un nou sabotaj asupra reţelei de căi ferate din Franţa

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.