Preşedintele Emmanuel Macron a organizat sâmbătă un dineu de stat în onoarea oaspetelui său, preşedintele american Joe Biden. Pentru a-i întâmpina în stil hollywoodian pe preşedintele Statelor Unite şi pe soţia sa, Jill Biden, şeful statului francez a invitat o serie de celebrităţi, printre care Salma Hayek, Léa Seydoux, Luc Besson, Claude Lelouch, Berenice Bejo, Carla Bruni, Thomas Pesquet şi Pharrell Williams, precum şi pe mai mulţi membri ai familiei sale. Într-adevăr, Laurent Macron, fratele său mai mic, a fost prezent la Elysee sâmbătă seară, păşind pe covorul roşu la braţul soţiei sale Sabine şi captând imediat toată atenţia fotografilor, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medic de profesie, Laurent Macron, care împlineşte 45 de ani peste două săptămâni, a venit îmbrăcat pentru această ocazie cu un smoking negru elegant, completat de un papion. Sabine Macron - obstetrician şi ginecolog - a purtat o rochie neagră lungă, asortată cu o geantă din piele Yves Saint Laurent. În faţa Palatului Élysée, unii ar fi putut să-i confunde pe cei doi fraţi unul cu celălalt, atât de izbitoare este asemănarea lor, scrie Le Figaro.

Spre deosebire de fratele său, care a studiat finanţe, Laurent Macron, în vârstă de 44 de ani (Emmanuel Macron are 46 de ani), a călcat pe urmele părinţilor săi, devenind medic. Fiul lui Françoise Noguès, practician în domeniul securităţii sociale, şi al lui Jean-Michel Macron, medic şi profesor de neurologie la Spitalul Universitar din Amiens, Laurent este cardiolog şi radiolog la spitalul Ambroise Paré din Neuilly-sur-Seine.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Laurent şi Emmanuel Macron au, de asemenea, o soră, Estelle, 42 de ani, care a devenit terapeut de relaxare. O moştenire familială puternică pe care fratele mai mare a ajuns să o zdruncine, preferând în cele din urmă politica în locul medicinei, comentează Le Figaro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.