Kremlinul spune că "totul este în regulă” în sectorul defensiv rusesc, răspunzând astfel Departamentului de Stat american care susţinea că sancţiunile au însemnat pentru Rusia pierderea de contracte pentru apărare în valoare de trei miliarde de dolari, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pot să spun că totul este în regulă”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, în cadrul unei convorbiri telefonice cu reporteri.

Peskov a adăugat că Rusia "încearcă să diminueze riscurile unei concurenţe neloiale din partea americanilor pe piaţa cooperării tehnico-militare”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Conform Departamentului de Stat american, industria armelor din Rusia a pierdut peste trei miliarde de dolari din cauza sancţiunilor americane.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat declara că este "mulţumit” că ameninţarea sancţiunilor a oprit alte state din a cumpăra "anumite materiale şi provizii ruseşti”. "Credem că pagubele sunt undeva la peste trei miliarde de dolari. Am putut opri aceste tranzacţii”, a spus Heather Nauert. "Oprirea unor asemenea tranzacţii este o pedeapsă în sine”, a adăugat ea.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.