Ministrul israelian de Externe Israel Katz le cere aliaţilor ţării - la primirea omologilor săi francez şi britanic - ”să se alăture Israelului” pentru a ”ataca Iranul”, dacă Republica islamică atacă această ţară, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Israelul se aşteaptă de la Franţa şi Regatul Unit să spună în mod clar şi public Iranului că atacarea Israelului este interzisă şi că, dacă Iranul atacă, coaliţia condusă de Statele Unite se alătură Israelului nu doar pentru a îl apăra, ci şi pentru a ataca ţinte importante în Iran”, a declarat Israel Katz, citat într-un comiunicat al Ministerului de Externe.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.