Fostul preşedinte elveţian Alain Berset, în vârstă de 52 de ani, a fost ales secretar general al Consiliului Europei (CoE), un mandat de cinci ani, anunţă Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), care monitorizează drepturile omului pe continent, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări lui Alain Berset, care tocmai a fost ales secretar general al Consiliului Europei într-un mandat de cinci ani”, a anunţat pe X APCE, ai cărei membri l-au ales pe Alain Berset în turul doi.

Belgianul Didier Reynders, un comisar european în exerciţiu însărcinat cu Justiţia şi estonul Indrek Saar, un fost ministru al Culturii, au candidat la şedia CoE, din care fac parte 46 de state.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.