În pofida sfaturilor propriilor avocaţi, preşedintele SUA, Donald Trump, doreşte să stea de vorbă cu Robert Mueller, cel care conduce ancheta privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un apropiat al lui Trump a precizat că, în afara faptului că preşedintele american se consideră nevinovat, el doreşte să se întâlnească cu Mueller pentru că se vede ca fiind experimentat în domeniul proceselor, din perioada în care era implicat în piaţa imobiliară.

„El crede că poate să se descurce. Nu-şi dă seama cât de mare e miza”, a spus persoana respectivă. „Odată ce eşti acolo, nu te mai poţi întoarce”, a adăugat el.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Robert Mueller încă nu a cerut în mod oficial o întâlnire cu Trump,  iar avocaţii preşedintelui nu se aşteaptă la o asemenea cerere în următoarele două săptămâni, conform unei surse.

Discuţiile de până acum au fost informale. S-ar putea, totuşi, ajunge la un compromis cum ar fi un set de întrebări scrise la care Trump să răspundă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.