Donald Trump anunţă joi că refuză altă dezbatere cu Kamala Harris, la două zile după precedenta dezbatere, difuzată de posturile americane de televiziune, în care fostul preşedinte a fost împins la limită, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”NU VA EXISTA A TREIA DEZBATERE!”, scrie el pe reţeaua sa Truth Social.

Donald Trump a participat la o dezbatere cu preşedintele Joe Biden în iunie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Sondajele arată clar că eu am câştigat dezbaterea împotriva tovarăşei Kamala Harris, candidata stângii radicale a deocraţilor, marţi seara, iar ea a cerut imediat o a doua dezbatere”, scrie candidatul republican.

”Kamala ar trebui mai degrabă să se concentreze asupra a ceea ce ar fi trebuit să facă în ultimii patru ani. Nu va exista a treia dezbatere”, a tranşat el, numărând ca primă dezbatere pe cea de la sfârşitul lui iunie cu Joe Biden.

Fostul preşedinte a dat asigurări miercuri, la 11 septembrie, că dezbaterea cu rivala sa democrată în cursa la fotoliul de la Casa Albă a fost ”trucată” de postul ABC News, care a organizat-o.

”A fost o afacere trucată, aşa cum presupuneam, când te uiţi la faptul că ei corectau tot (ceea ce spuneam eu) şi nu o corectau pe ea”, a declarat Donald Trump despre jurnaliştii de la ABC care au moderat dezbaterea şi care au revenit în cursul emisiunii asupra declaraţiilor înşelătoare ale fostul preşedinte.

După dezbatere, cei doi candidaţi la fotoliul de la Casa Albă au repornit joi în campanie, într-o mână de state-cheie, ”swing states”.

După un armistiţiu efemer, cu ocazia onorării victimelor atentatelor de la 11 septenbrie 2001, fostul preşedinte organizează un miting de campanie joi după-amiaza în Arizona.

Acest stat din vestul american a fost unul dintre cele mai disputate state în alegerile prezidenţiale din 2020, în care Joe Biden l-a înfrânt cu 10.000 de voturi, şi promite în acest an un rezultat la fel de strâns.

Rivala sa democrată se va afla în acelaşi moment în celălalt capăt al ţării, în North Carolina. Vicepreşedinta contează pe vottul afroamericanilor şi tinerilor, remotivaţi de candidatura sa, să-l înfrângă pe miliardarul republican în acest stat de pe malul Atlanticului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.