Echipa republicanului JD Vance sărbătoreşte deja performanţa în dezbaterea cu contracandidatul sau, democrat Tim Walz, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scopul lui Vance a fost să se prezinte ca fiind mai calm şi mai controlat decât imaginea câinelui de atac pe care a îmbrăţişat-o până acum în campania electorală, forţându-l, în acelaşi timp, pe guvernatorul Minnesota, Tim Walz, să meargă în apărare.

Echipa sa consideră că a reuşit acest lucru.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Echipa lui Vance a susţinut de mult că tendinţa lui de a lua frecvent întrebări pe drum şi de a sta la interviuri cu ceea ce ei descriu ca mass-media ”ostile” era cel mai bun mod de a se pregăti pentru a răspunde atacurilor.

În schimb, obiectivul principal al lui Vance înainte de marţi seara a fost să îl înscrie pe Walz în dosarul său şi să încerce să submineze imaginea populară a guvernatorului, a raportat anterior CNN.

Vance şi echipa sa, care au studiat îndeaproape filmările cu Walz în ultimele luni înainte de dezbatere, anticipaseră că Walz va încerca să ocolească răspunsurile la întrebări dificile şi să se orienteze către alte subiecte.

Cei apropiaţi lui Vance au susţinut marţi seara că Vance a putut să-l oblige să revină la problemele în cauză, susţinând că aceasta a fost o victorie cheie pentru senatorul din Ohio.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.