Coreea de Sud nu poate recunoaşte Coreea de Nord ca fiind un stat nuclear, iar discuţiile despre dezarmarea nucleară şi cele despre îmbunătăţirea relaţiilor inter-coreene ar trebui să meargă mână în mână, a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui sud-coreean Moon Jae-in vineri, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cele două discuţii ar trebui să meargă în paralel una cu cealaltă, iar preşedintele Moon a subliniat importanţa cooperării dintre Statele Unite şi Coreea de Sud în această privinţă”, a spus Yoon Young-chan în cadrul unei conferinţe de presă.

„Moon a adăugat şi că dintre toate ţările, Coreea de Sud este cea mai determinată să nu recunoască Nordul ca stat nuclear”, a adăugat el.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Comentariile au fost făcute de Moon în întâlnirea cu fiica preşedintelui american, Ivanka Trump, care a ajuns în Coreea de Sud pentru a lua parte la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.