Cinci persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite de un bărbat înarmat care a intrat, luni, într-un azil de bătrâni din oraşul Daruvar, situat la est de capitala croată Zagreb, relatează Reuters şi Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat a intrat în azil şi a început să tragă, potrivit presei croate

Criminalul, care iniţial fugise de la faţa locului, a fost ulterior arestat de poliţie, a relatat portalul de ştiri Daruvar.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Portalul de ştiri Index a declarat că cinci persoane au murit pe loc, în timp ce altele încă primesc asistenţă medicală.

Suspectul a fugit de la locul faptei, dar poliţia l-a prins în scurt timp într-o cafenea din apropierea azilului.

Poliţia a declarat că a fost informată luni, după ora 10.00, că un bărbat care a folosit arme de foc a ucis şi rănit mai multe persoane la azilul de bătrâni. Suspectul este "în custodia poliţiei", se arată într-o declaraţie a biroului regional de poliţie.

Televiziunea regională N1 a relatat că trăgătorul s-a născut în 1973, că este un fost luptător din războiul din Croaţia din 1991-1995 şi rudă a unuia dintre rezidenţii azilului.

Daruvar este un oraş balnear cu o populaţie de 8 500 de persoane.

Autorităţile investighează motivul din spatele atacului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.