Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 26 au fost rănite vineri într-un accident în care un autocar a lovit un pod la Ankara, potrivit unui prim bilanţ, prezentat de către guvernatorul capitalei turce, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest accident a avut loc către ora locală 5.00 (şi ora României), când un autocar cu pasageri la bord care venea de la Eskisehir (centru) a lovit în plin de piciorul unui pod, pe o autostradă situată în apropiere de Ankara.

Un număr mare de vehicule şi personal de salvare intervenea la faţa locului, potrivit postului turc TRT.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Potrivit guvernatorului Ankarei, Vasip Sahin, citat de TRT, ”nu există nicio urmă de frânare la faţa locului, ceea ce sugerează c şoferul ar fi aţipit”.

Accidentele de autocar sunt frecvente în Turcia.

În mai, zece persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-o coliziune între un autobuz, două maşini şi un camion pe o autostradă în apropiere de Mersin (sud).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.