Candidata Noului Front Popular (NFP) la postul de premier Lucie Castets dezvăluie în Paris Match că este căsătorită cu o femeie şi că are un copil mic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

O înaltă funcţionară, Lucie Castets nu reuşeşte să-şi impună campania la şefia Guvernului de la Paris, din cauza atenţiei mediatice în centrul căreia se află Jocurile Olimpice.

O apropiată a primarului Parisului Anne Hidalgo, necunoscută publicului atunci când a fost desemnată de coaliţia stângii, la sfârşitul lui iulie, ea vorbeşte despre viaţa sa privată în Paris Match pentru a se face mai bine cunoscută francezilor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cu această ocazie ea îşi dezvăluie în mod public homosexualitatea.

Lucie Castets este căsătorită cu o femeie şi este mama unui copil în vârstă de doi ani jumătate.

Ea este în prezent directoarea Direcţiei Finanţelor şi Achiziţiilor (DFA) a Primăriei Parisului.

Ea declară revistei că ”doreşte să găsească un echilibru între protejarea familiei sale şi a spune cine este”, un lucru pe care-l consideră ”important şi în prezent”.

Tot mai mulţi oficiali politici îşi asumă în mod public homosexualitatea - ca premierul demisionar Gabriel Attal, fostul ministru al Muncii Olivier Dussopt sau ministrul delegat însărcinat cu Drepturile Copilului Sarah El Haïry - în pofida faptului că problema homosexualităţii este în continuare un tabu în societate.

Lucie Castets, la fel ca şeful Guvernului, declară că a primit mesaje de la ”«hater»-i de extremă dreapta”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.