Preşedintele SUA, Joe Biden, s-a declarat "tulburat" de presupusul atac de înec al unei femei asupra unui copil americano-palestinian în Texas, potrivit France24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia în vârstă de 42 de ani, identificată drept Elizabeth Wolf, s-ar fi apropiat de o mamă care purta un hijab la piscina unui apartament din suburbie, lângă Dallas. Femeia l-ar fi apucat pe băiat, care a reuşit să se elibereze, apoi a apucat-o pe fată, pe care a împins-o sub apă.

Ea a fost acuzată de omor calificat, arată înregistrările judiciare, în urma incidentului din mai, care a atras atenţia la nivel naţional în weekend.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Niciun copil nu ar trebui să fie supus vreodată unui atac violent, iar inima mea este alături de familie", a declarat Biden luni pe X.

"Sunt profund tulburat de rapoartele privind tentativa de înec a unui american de origine palestiniană în vârstă de 3 ani la piscina unui cartier", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.