Preşedintele american Joe Biden a declarat marţi că republicanul Donald Trump este o ameninţare la adresa democraţiei şi ar trebui să fie închis ”din punct de vedere politic”, în timp ce îi îndemna pe democraţi la un birou de campanie din New Hampshire să câştige alegerile din 5 noiembrie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Trebuie să îl închidem”, a spus Biden în aplauzele publicului la un birou de campanie democrat din Concord, New Hampshire.

”Închideţi-l din punct de vedere politic. Închideţi-l afară. Asta este ceea ce trebuie să facem”, a spus el.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Trump, candidatul republican şi fostul preşedinte, vrea să ignore garanţiile Constituţiei SUA, a spus Biden.

”Democraţia noastră este în joc” dacă Trump o învinge pe candidata democrată Kamala Harris, a mai afirmat preşedintele.

Trump, când a candidat la preşedinţie în 2016, a prezidat în mod repetat mitinguri în care mulţimile au scandat ”închideţi-o”, referindu-se la candidata democrată de atunci, Hillary Clinton.

El nu a descurajat niciodată aceste scandări.

Anul acesta, în timpul mitingurilor pentru Harris, mulţimile scandează uneori ”închideţi-l”, referindu-se la Trump, care a fost condamnat pentru 34 de infracţiuni legate de acoperirea banilor plătiţi unei staruri porno. De asemenea, el este acuzat că a încercat în mod ilegal să anuleze pierderea alegerilor din 2020.

Dar Harris pune capăt scandărilor, spunând că Departamentul de Justiţie se va ocupa de această problemă în timp ce ea încearcă să îl învingă pe fostul preşedinte la urne.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.