Preşedintele Joe Biden a declarat în conferinţa de presă susţinută joi că nu va purta discuţii directe cu liderul rus Vladimir Putin decât dacă acesta îşi schimbă comportamentul, în special în ceea ce priveşte Ucraina, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Este Putin pregătit să discute? Nu sunt pregătit să vorbesc cu Putin decât dacă Putin este pregătit să îşi schimbe comportamentul", a declarat preşedintele american.

Războiul de peste doi ani al Rusiei împotriva Ucrainei "a provocat pagube oribile, pierderi de vieţi omeneşti", a arătat el.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ruşii "mint ca naiba cu privire la ceea ce se întâmplă. Prin urmare, ideea că vom reuşi să schimbăm fundamental Rusia... este puţin probabil. Dar un lucru este sigur: dacă permitem Rusiei să aibă succes în Ucraina, nu se vor opri în Ucraina", a punctat Biden.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.