Preşedintele american Joe Biden, aflat la un eveniment electoral în California, a făcut o glumă şi a spus că şi-ar fi dorit ca fostul preşedinte Donald Trump să-şi fi injectat puţin înălbitor, resuscitând una din declaraţiile cele mai bulversante ale lui Trump din primele zile ale pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biden, aflat vineri la un eveniment de strângere de fonduri în apropiere de San Francisco, a spus că preşedinţia adversarului său republican a fost haotică şi că alegătorii ar trebui să ţină cont de acest lucru.

Biden şi Trump sunt prinşi într-o competiţie strânsă înaintea alegerilor din noiembrie.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Vă amintiţi că a spus că cel mai bun lucru de făcut este să vă injectaţi puţin înălbitor în braţ? Asta a spus el. Şi a vorbit serios. Mi-aş fi dorit să fi făcut-o el însuşi un pic", a spus Biden.

În timpul primelor luni ale pandemiei din 2020, Trump s-a întrebat dacă "injectarea în interiorul" corpului uman a unui dezinfectant precum înălbitorul sau alcoolul izopropilic n-ar putea ajuta cumva la protecţia împotriva virusului.

De asemenea, Biden a luat în derâdere ceea ce a numit "scrisorile de dragoste" ale lui Trump de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, deşi actualul şef al Casei Albe s-a referit din greşeală la Kim ca fiind preşedintele Coreei de Sud. Trump s-a întâlnit cu Kim şi a avut un schimb de scrisori cu acesta, ale căror copii le-a păstrat într-un dosar cu foi volante în Biroul Oval.

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii cu privire la comentariile lui Biden.

Biden a mai luat în derâdere comentariul lui Trump despre înălbitor, spunând, pe 24 aprilie, la Washington, că Trump şi l-a injectat probabil şi "totul s-a dus în părul lui".

CITEȘTE ȘI Biden îl ironizează pe Trump şi sugerează că-şi dă cu înălbitor în păr

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.