Mai multe persoane au fost rănite în cursul nopţii în urma atacurilor aeriene în valuri ale Rusiei asupra regiunii Harkiv din nord-estul Ucrainei, au declarat luni dimineaţă oficiali militari ucraineni, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Două persoane au fost spitalizate, după ce Rusia a lovit oraşul Harkiv - centrul administrativ al regiunii Harkiv - cu bombe ghidate cu precizie şi a avariat mai multe clădiri rezidenţiale, a declarat primarul oraşului, Ihor Terekhov.

Au existat mai multe atacuri asupra oraşului mai târziu în noapte, a declarat Terekhov pe canalul de mesagerie Telegram, atacurile avariind parţial mai multe clădiri.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alte patru persoane au suferit diverse răni în regiunea Harkiv mai târziu în noapte, după ce Rusia a lansat mai multe atacuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov pe Telegram.

Într-un atac asupra oraşului Chuhuiv, o clădire rezidenţială a fost avariată, a declarat Syniehubov. El a adăugat că nu au existat răniţi în acest atac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.