Ministrul afacerilor externe din Republica Moldova, Mihai Popşoi, întreprinde, în perioada 9 - 11 iulie, o vizită de lucru în SUA, la invitaţia omologului său american Antony Blinken, şi va participa cu această ocazie la o serie de activităţi din cadrul summitului NATO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La invitaţia secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, ministrul de externe al Republicii Moldova, Mihai Popşoi, va lua parte la ceremoniile dedicate celei de-a 75-a aniversări de la crearea Alianţei Nord-Atlantice şi va ţine un discurs în cadrul forumului „Parteneriatele NATO”.

De asemenea, în marja summit-ului Alianţei Nord-Atlantice, Mihai Popşoi va avea mai multe întrevederi cu omologi şi oficiali din ţările membre NATO şi ţările partenere, relatează NewsMaker.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
„În cadrul discuţiilor, vicepremierul va reitera interesul naţional al Republicii Moldova pentru consolidarea parteneriatului tradiţional şi credibil cu Alianţa Nord-Atlantică. În acelaşi timp, Mihai Popşoi va sublinia importanţa promovării reformelor democratice în domeniul rezilienţei naţionale, în condiţiile unui mediu internaţional de securitate în continuă transformare, în special afectat de crizele geopolitice din regiune şi lume”, se arată într-un comunicat publicat de Ministerul de Externe de la Chişinău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.