Toate zborurile de la Terminalele 1 şi 2 ale aeroportului din Manchester, Marea Britanie, au fost anulate duminică după ce o pană de curent în zonă a provocat perturbări pe scară largă, au anunţat autorităţile aeroportuare într-un comunicat, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, aeroportul a precizat pe platforma X că pasagerii care urmau să zboare de la Terminalul 3 pot să vină la aeroport în mod normal, cu excepţia cazului în care compania lor aeriană nu le recomandă altfel, dar s-ar putea să fie afectaţi şi ei de întârzieri.

"Unele zboruri care sosesc sunt redirecţionate către alte aeroporturi, ceea ce înseamnă că persoanele care urmează să ia pasageri de la aeroport ar trebui să verifice înainte de a pleca", se arată în comunicat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Perturbarea a fost raportată pentru prima dată de SkyNews, care a precizat că o problemă cu alimentarea cu energie electrică a afectat aeroportul şi o serie de alte clădiri. Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită, dar serviciile vor fi afectate pe tot parcursul zilei, a adăugat SkyNews.

Declaraţia aeroportului nu precizează dacă energia electrică a fost restabilită până acum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.