Un acoperiş s-a prăbuşit, vineri, din cauza ploilor abundente şi a vântului, la principalul aeroport din capitala Indiei, New Delhi, omorând o persoană şi determinând autorităţile să anuleze zborurile de la un terminal, afirmă oficiali şi presa, citaţi de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O porţiune din acoperişul din zona Plecări a terminalului 1 al aeroportului din Delhi s-a prăbuşit la ora 5 a.m. (23.30 GMT), se arată într-un comunicat al aeroportului, postat pe reţeaua de socializare X.

”Sunt înregistrate persoane rănite şi echipajele de urgenţă intervin pentru a asigura asistenţă şi ajutor medical celor afectaţi”, se arată în comunicat.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
FOTO: X
FOTO: X

Televiziunile de ştiri au relatat că trei persoane au fost rănite şi că una era prinsă sub acoperişul prăbuşit.

Toate decolările de la terminalul pentru operatorii low-cost IndiGo şi SpiceJet au fost anulate până la ora 2 p.m. (08.30 GMT), scrie în comunicat.

Imaginile difuzate de presă arată cum apa curge prin acoperişul prăbuşit şi un taxi este blocat sub un stâlp, în timp ce ploia continuă în zonă, făcând ca străzile să fie inundate şi traficul blocat.

Ministrul indian pentru aviaţie a afirmat că monitorizează situaţia şi că echipele de urgenţă intervin acolo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.