Un tractor a fost lovit de un tren, vineri seară, la o trecere peste calea ferată din localitatea Băceşti, judeţul Vaslui, utilajul agricol răsturnându-se. Şoferul a fost blocat în cabină, fiind scos de alte persoane, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vaslui, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, în urma producerii unui accident feroviar la o trecere de nivel cu calea ferată, în localitatea Băceşti. În sprijin a venit şi o ambulanţă de la SAJ Vaslui.

În accident au fost implicate trenul nr. 11.448 care circula pe direcţia Buhăieşti-Roman şi un tractor, în cele două mijloace aflându-se 32 de persoane, între care 30 erau pasageri.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un tractor (răsturnat pe partea dreaptă) şi un tren, vehiculele fiind avariate. Pasagerii aflaţi în tren şi conductorul trenului nu au fost răniţi. În tractorul răsturnat pe calea ferată a rămas blocat conducătorul autovehiculului, până la sosirea echipajelor de intervenţie, acesta fiind evacuat de alţi trei participanţi la trafic (şeful de tren şi încă doi conducători auto). Conducătorul vehiculului agricol a fost evaluat, bărbatul în vârstă de 56 de ani neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital, pentru a fi investigat suplimentar”, a arătat sursa citată.

Din tractor s-au scurs lichide combustibile, locomotiva fiind şi ea avariată, în urma impactului fiind degradată o conductă de aer.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe o singură bandă până când tractorul a fost îndepărtat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.