Echipaje de prim ajutor din judeţul Vaslui au intervenit, luni dimineaţă, pentru salvarea a doi bărbaţi care au căzut la 30 de metri adâncime, într-un buncăr cu cereale. Unul dintre bărbaţi a fost salvat, celălalt fiind scos decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE -Bărbatul rănit avea mai multe traumatisme, acesta fiind convins cu greu de către medici să fie transportat la spital.
Potrivit medicului Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi, elicopterul SMURD Iaşi a fost trimis la o intervenţie la ferma de păsări din localitatea vasluiană Sălcioara, unde existau două victime.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În cazul unui bărbat de 61 de ani medicii au declarat decesul după ce acesta a căzut de la o înălţime de trei metri şi a fost strivit într-un siloz de cereale. Un alt bărbat de 59 de ani a fost găsit conştient, acesta suferind mai multe traumatisme, după ce a căzut în acelaşi siloz. Potrivit medicilor, acesta consumase băuturi alcoolice, el refuzând să fie transportat cu elicopterul medical la spital.
În cele din urmă, victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Bârlad.
Poliţiştii au demarat o anchetă la ferma de păsări vasluiană pentru a stabili împrejurările în care s-au produs cele două accidente.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul s-a produs în localitatea Sălcioara din judeţul Vaslui, unde doi bărbaţi au căzut într-un buncăr în care sunt depozitate cereale. Cei doi au fost scoşi de la 30 de metri adâncime. 
„La faţa locului au fost găsite două victime căzute într-un siloz pentru cereale, una dintre acestea fiind blocată în sistemul de evacuare a cerealelor”, transmite ISU Vaslui
Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, una dintre victime, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost scos de acolo şi declarat decedat. A doua victimă, un bărbat de 59 de ani, a fost scos în viaţă, conştient, fiind preluat de către un elicopter SMURD care l-a transportat la spital.
Primele date indică faptul că evenimentul este un accident de muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.